WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Yuri Boyka ulazi u profesionalne UFC borbe !! (POGLEDAJTE VIDEO) Yuri Boyka ulazi u profesionalne UFC borbe !! (POGLEDAJTE VIDEO)
Scott Adkins svima poznatiji kao Yuri Boyka kako to pišu razni portali bi mogao ući u profesionalne UFC borbe. Scott važi za jednog od... Yuri Boyka ulazi u profesionalne UFC borbe !! (POGLEDAJTE VIDEO)

Scott Adkins svima poznatiji kao Yuri Boyka kako to pišu razni portali bi mogao ući u profesionalne UFC borbe. Scott važi za jednog od najtraženijih i jako popularnih glumaca u svijetu.

Ono što je malo poznato je da je Scott svjetski prvak u karateu i tekvandou, ali on posjeduje još dosta borilačkih vještina i znanja. Ovih dana se mnogo toga špekulisalo po raznim medijima i poznatim mma portalima kako je Scott razmišljao o ulasku u prave borbe jer mu to ide od ruke.

https://www.facebook.com/2092972270969823/videos/322984268499948/

Danas je instruktor kickbox-a . A osim već navedenih vještina bavi se i vještinama poput vu šu i džuda. Dramom ( glumom ) je počeo da se bavi dok je studirao. Glumio je u Hamletu i ima dvije uloge u drami Striker. Svoju prekretnicu u životu doživio je kada mu je ponuđena prva uloga u filmu koji se odvija u Hong Kongu pod nazivom “Extreme Challenge” i tada je prvi puta posjetio zemlje istoka. Pratila ga je sreća pa je imao priliku da sarađuje sa velikim redateljima akcionih filmova poput Džeki Čen-a, Jeun Vo Ping, Kori Jeun i drugi.

Glavne uloge u filmovima u kojima je glumio Scott Adkins pamtimo iz filmova poput : Special Forces i Undisputed “Last Man Standing”; a od ostalih filmova možemo spomenuti i Bornov ultimatum, X-men Orgins, Wolverine, Weapon XI, The Tournament, Ninja i Undisputed 3 “Redemption”.

Osim ovih gore navedenih filmova Scott je glumio i u serijalu “Holoby City” koja se prenosila na britanskoj televiziji a usljedile su i City Central, Hollyoaks, Dangerfield, Mile High.

U skorije vrijeme je snimio i film Assassin Games , Universal Solider te El Gringo.

kusturica