WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Ukrašavanje doma za novu godinu Ukrašavanje doma za novu godinu
Ukrašavanje doma za Novu godinu ili Božić Pravi povod za ukrašavanje doma skoro da nam nije ni potreban. Mnogi od nas obožavaju ukrašavati prostor... Ukrašavanje doma za novu godinu

Ukrašavanje doma za Novu godinu ili Božić

Pravi povod za ukrašavanje doma skoro da nam nije ni potreban. Mnogi od nas obožavaju ukrašavati prostor u kojem živimo. Neki to rade sa biljkama, neki sa slikama i raznim figuricama. A neki od nas prosto jedva čekaju nastojeće praznike kako bi uljepšali svoj dom.

Nemojte čekati više ni dan ! 

Ne želite da vam se desi da nekoliko dana prije Božića vaše dragocjeno vrijeme potrošite na dekorisanje, a ne stignete ispeći kolače ili provesti vrijeme sa najbližima.Veliki broj nije još ni počeo sa ukrašavanjem doma. Ako i vi spadate u spomenute, a želite da vam dom blista za vrijeme praznika. Onda je pravo vrijeme da počnete. Da bi ste savršeno ukrasili vaš dom potrebno vam je vrijeme i kreativnost.

Izaberite boju za ukrašavanje

 
Prije nego što počnete ukrašavati vaš dom, bilo bi dobro da se odlučite za boju koja će preovladati i biti dominanta. To je boja koja će dopunjavati sve ostale ukrase. Klasična zelena ili ipak crvena i zlatna vartijanta. A možda moderna siva (srebrena), plava ili ružičasta. Na vama je da odaberete.

Nemojte pretjerivati sa bojama

 
Važno je da ne pretjerujete sa bojama, da ne bi sve bilo šareno. Ali i premalo boje bi moglo stvoriti pasivnu atmosferu koju svakako ne želite. Nakon što ste odabrali boju koju želite došlo je vrijeme i za dekoracije. Naravno da nam ukrasa nikada nije dosta, pa ćemo i ove godine kupiti neke od njih. Što su praznici bliži to je gužva u supermarketima veća. Tako da je dobro pokupovati sve na vrijeme. Ukrašavanje bi trebalo stvarati užitak vama ali i vašoj obitelji. Nemojte sami ukrašavati, pozovite djecu, prijatelje ili unuke te podijelite radost.


Potrudite se oko dekoracija

 
Potrudite se da se vaši dekorativni jastuci, stoljnaci ili store uklapaju u čitavu atmosferu. Zato smo na samom početku naglasili da pažljivo izaberete boju. Trebali bi ste početi od tekstilnih elemenata. Zatim postepeno nadograđujte sve ostale sitnice. Kada je riječ o lampicama, tu možete pretjerati koliko vam je volja. Bajkovita rasvjeta u dugim decembarskim noćima stvorit će opuštajuću i bajnu atmosferu. Svijetleće zvjezdice na prozorima su jako poželjna dekoracija.

Baš te zvjezdice privlače pažnju prolaznika. Možete ih naći u raznim bojama i veličinama. Zato poslušajte nas “Vrijeme je da krenete u praznično dekorisanje vašeg doma”.  Bez žurbe, i ne zaboravite da uživate dok obavljate ukrašavanje vašeg doma.

Ukoliko vam se svidio ovaj artikal, pročitajte “Biljke koje odlično podnose zimu“.

 

 

kusturica