WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Da li se Severina razvodi od Igora ? Da li se Severina razvodi od Igora ?
Poznata hrvatska pjevačica Severina odlučila je da stavi tačku na brak koji je trajao nepune tri godine. Severina Kojić se razvodi od muža Igora,... Da li se Severina razvodi od Igora ?

Poznata hrvatska pjevačica Severina odlučila je da stavi tačku na brak koji je trajao nepune tri godine. Severina Kojić se razvodi od muža Igora, a sve zbog tv voditeljice.

Priča započinje pričom da su Jovana i Željko Joksimović pozvani na slavu kod Kebe sa njihovim kumom. Oni su bili prisutni na njihovoj svadbi. Ali kada je pjevačica saznala za to, napravila je lom. Počela je prijetiti da će izvrijeđati voditeljku pred svim prisutnim gostima u emisiji te otići u Zagreb. Severina je bila izrevoltirana gestom kada je u jednoj emisiji Jovana postavila pitanje novinarki o Severini kao majci. Ona je samo radila svoj posao, ali niko nije mogao objasniti Severini da voditeljka nije imala zlu narav. Navodi se i to da se Keba našao na udaru i ako nije bio ni svjestan situacije.

Keba je morao stati na stranu svoje snahe, te je odlučio ne pozvati Joksimoviće. Čak i pored takvog gesta pjevačica nije bila sretna. Spakovala je svoje stvari i otišla u Zagreb. Dala je obećanje da će doći na koncert Kebe, ali to obećanje nije održala. Trebala je doći i otpjevati par hitova. Da niko to nije očekivao dokazuju i vrata na kojima je pisalo “Severina”.

Ovaj par je i ranije imao nesporazume, ali je Severina poštovala njegovu porodicu. Sada je neizvjesno i sam taj gest upućuje na to da je Severini možda svega dosta. I da je ona zapravo zatražila povod da okonča ovaj brak.

izvor : caffe.ba

kusturica