WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Rasta je varao Anu Nikolić ! Zato se razvode ! Rasta je varao Anu Nikolić ! Zato se razvode !
Razne rasprave su se vodile oko toga zašto je Ana Nikolić odlučila da prekine svoj brak sa Stefanom Đurićem koji je javnosti poznatiji kao Rasta.  Ana je... Rasta je varao Anu Nikolić ! Zato se razvode !

Razne rasprave su se vodile oko toga zašto je Ana Nikolić odlučila da prekine svoj brak sa Stefanom Đurićem koji je javnosti poznatiji kao Rasta

Ana je navodno saznala da je njen muž čak i prije samog braka imao blizak kontakt sa Elenom, pjevačicom sa kojom je radio na produkciji njenog albuma. Ali izgleda da taj kontakt nije bio samo poslovni. Do svega ovoga je došlo jer je Ana pronašča poruke koje su bile neoboriv dokaz, te je odlučila da okonča ovaj brak.

Jedan od bližih kontakata sa pjevačicom Anom otkriva medijima da je odnos između Raste i Ane već bio dosta uzburkan ali kada je pjevačica došla do tog saznanja nije željela da više da čeka. Njegova pravdanja kako je Elena u njegovim očima poput njegove mlađe sestre su jednostavno pala u vodu. Saznavši da je cijelo vrijeme lagao i zavaravao  raznim lažima očigledno su skrivala nešto “više“. Pjevačica je shvatila da su njih dvoje već odavno u određenoj vrsti “šeme” i nažalost pjevačica je mogla samo da se osjetim izadnom. Od izvora saznajemo da je pjevačicu najviše pogodilo to da je na sličan način započela baš i njihova veza.

Navodno Rasta je ovu “šemu” započeo mnogo prije samog upoznavanja sa Anom. A kada bi ga supruga pitala zašto radi besplatno na njenom albumu ? Pravdao bi to sa odgovorima tipa “gledam je kao mlađu sestru, obećao sam da ću napraviti zvezdu od nje“.  Ne znamo šta je moglo biti između Raste i Elene da nije upoznao Anu, ali s obzirom da je pjevačica pronašla poruke. Ko zna možda Rasta obnovi svoju romansu sa Elenom.

 

kusturica