WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Nova drama oko Darke Lazića Nova drama oko Darke Lazića
Poput lešinara medij svakodnevno prate iz dana u dan stanje pjevača koji se proslavio u emisiji Zvezde Granda slavni Darko Lazić. Svima je poznato... Nova drama oko Darke Lazića

Poput lešinara medij svakodnevno prate iz dana u dan stanje pjevača koji se proslavio u emisiji Zvezde Granda slavni Darko Lazić. Svima je poznato da je prije manje od mjesec dana ovaj pjevač zaradio iznimno teške povrede u saobraćajnoj nesreći. Nakon čega je prebačen u KBC Zemun.

Kako pišu razni medij trenutno zdravstveno stanje pjevača je dosta bolje. Ali još uvijek nije u mogućnosti stati na svoje noge. Vježbe koje mora sprovoditi izvodi u ležećem položaju.

Darki Laziću svakodnevno u posjetu dolaze otac i majka, dok ga njegova supruga Ana Sević nije posjetila već čitave dvije nedelje. A kada već spominjemo njegovu suprugu moramo spomenuti da ni kćerka nije dolazila u posjetu.

Da su prijateljstva zlatna svjedoči i to da su Brena i Popović već od prvog dana materijalno ali i u bilo kojem drugom smislu ponudili svoju pomoć Lazićevima. Sve kako bi pomogli bržem ozdravljenju jedne od najpopularnijih “Grandovih” zvijezda. Kao što doznajemo Popović je čak pitao i da li je potreban transport pjevača u neku inostranu kliniku, ili dovođenje stručnjaka iz inostranstva. Ali kada su mu saopštili da pjevaču može pomoći samo bog… Rekao je da ukoliko dođe do bilo kakve promjene on tu stoji na raspolaganju.

U daljem tekstu kako to razni mediji pišu. Lazić je dugovao veliku sumu novca zelenašima, ali i da su njegovi roditelji zapali u određenu finansijsku krizu. Te su odlučili da pomognu na sve moguće načine.
Također Lepa Brena i Popović su udružili snage da roditeljima pjevača pomognu. Lazić je prije devet godina odnio pobjedu u “Zvezdama Granda”. Iako su njegovi roditelji u početku odbijali, kasnije su ipak prihvatili novac koji im je u ovom trenutku preko potreban.

 

kusturica