WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
NEVJEROVATNO – Spalili su knjigu Kije Kockar !! (FOTO) NEVJEROVATNO – Spalili su knjigu Kije Kockar !! (FOTO)
U knjizi Moj potpis Kristina Kockar je otkrila sve pojedinosti o svom životu. Ona se čitaocima obraća iskreno, veoma neposredno i bez zadrške. Pored... NEVJEROVATNO – Spalili su knjigu Kije Kockar !! (FOTO)

U knjizi Moj potpis Kristina Kockar je otkrila sve pojedinosti o svom životu. Ona se čitaocima obraća iskreno, veoma neposredno i bez zadrške. Pored toga, ona se osvrće na temu porodičnog nasilja, povezujući je sa svojim detinjstvom, ali i čineći čitaocu dostupnim i dio njenog unutrašnjeg svijeta, kao i svoju intimu, objavljujući nepoznate podatke o svom trenutno ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju.
Naime sama knjiga sadrži 192 stranice i na latiničnom je pismu.  Zbog velikog interesovanja za ovu knjgu koju je napisala Kristija Kija Kockar, na nadrudžbe knjige se mora i čekati određeni vremenski period.

Pobjednica Zadruge broj 1 i sadašnja pjevačica Kristina Kija Kockar na ovogodišnjem sajmu predstavila je svoju prvu jubilarnu knjigu pod imenom “Moj Potpis”, međutim već sljedeći dan desio se zaprepaštući prizor koji je sve šokirao i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Na jedno jod fotografija koja je objavljena vidi se zapaljena knjiga Kiristine Kockar. Iako se još uvijek ne zna ko je počinilac ovog djela. Mnogi su se zapitali ko bi tako nešto mogao učiniti ?

Zašto svi napadaju rijaliti zvjezdu koja je napisala knjigu ? Mnogi su prokomentarisali i da je bolje da njena publika čita knige nego da gleda rijaliti. Možda u nekima baš ta knjiga probudi želju za čitanje, pa odluče da pročitaju i neko ozbiljnije štivo. A osoba koja je spalila knjigu vjerovatno je nije ni pročitala ( iskreno nisam ni ja ). To što vlada veliko interesovanje za knjigom nije krivica Kristine. Nego medija koji su prenapuhali rijaliti programe i pretvorili ih u nešto više. Jedan od komentara je glasio “Borite se protiv uzroka, a ne samo posljedica”.

 

kusturica