WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Monica Bellucci postala plavuša radi uloge u seriji “Call My Agent” Monica Bellucci postala plavuša radi uloge u seriji “Call My Agent”
Monica Bellucci plavuša   Jedna od najljepših Italijanskih glumica ikada Monica Bellucci, koja je prije nekoliko dana napunila 54 godine i koja je svijetu poznata po... Monica Bellucci postala plavuša radi uloge u seriji “Call My Agent”

Monica Bellucci plavuša

 
Jedna od najljepših Italijanskih glumica ikada Monica Bellucci, koja je prije nekoliko dana napunila 54 godine i koja je svijetu poznata po raznim ulogama od kojih najviše ona iz filma “Malèna”  gdje glumica igra istoimenu ulogu. Posvećenost poslu i šarm koji nosi ova glumica je nešto što se ne viđa često. Tako da je svoju tipičnu crnu kosu odlučila zamjeniti sa plavom radi uloge u seriji “Call my Agent“.

Novi izgled glumica je pokazala svojim pratiocima na svom Instagram profilu, dok su neki obožavali i divili se novom izgledu, našla se  i šačica onih koji negoduju novi izgled.
Bilo kako bilo, u seriji koja nosi orginalni naziv “Dix pour cent” glumica ima jednu od glavnih uloga.

Glumica je uz fotografiju naglasila da je to samo privremena promjena, poput one za ulogu u filmu “Malèna”  kada je glumica skratila dugu crnu kosu i obojila je u crveno a zatim i u plavo. Mnogi fanovi su pohvalili njenu figuru sa kojom bi mogla parirati i mlađim glumicama od sebe. Ali glumica ističe da nije opsjednuta mršavošću.

Mnogi je smatraju jednom od najlješih žena svijeta.

 
A Monica kako kaže “Ja sam žena i imam obline. Naravno ako si prirodno mršava onda je to predivno. Ali ako si zaokružena i imaš obline. Tada mislim da ne moraš mjenjati svoje stanje”.

Osim filma Malena koji se zauvijek vezao za glumicu, tu su također i “Matrix” nešto ranije izdanje početkom ovog milenija. A spomenut ćemo i film “Mliječni put” Emira Kusturice koji je oštro kritikovan u kojem i sam glumi.

Jedan of portala The Playlist je oštro kritikovao taj film gdje je izjavio “To je iscrpljujuća maksimalistička bajka koja izaziva žgaravicu, dijelom po Ezopu, dijelom kao Looney Toons, dijelom Danielle Steele, a sve zajedno tipični Kusturica.

Ova glumica je miljenica fotografa, scenarista te velikog broja publike širom svijeta.

 

kusturica