WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Evo kako ćete odletiti vaš auto u roku jedne minute !!!  Odličan trik koji će vas spasiti zime ( VIDEO ) Evo kako ćete odletiti vaš auto u roku jedne minute !!!  Odličan trik koji će vas spasiti zime ( VIDEO )
Svi smo bili u toj situaciji…izlazimo iz kuće, dolazimo do svog automobila kako bi otkrili da je u potpunosti zaleđeno! Vjetrobransko staklo, retrovizori, brava…... Evo kako ćete odletiti vaš auto u roku jedne minute !!!  Odličan trik koji će vas spasiti zime ( VIDEO )

Svi smo bili u toj situaciji…izlazimo iz kuće, dolazimo do svog automobila kako bi otkrili da je u potpunosti zaleđeno! Vjetrobransko staklo, retrovizori, brava…
Ovisno o tome kako ste opremljeni ‘alatom’ za takve situacije, problem odleđivanja cijelog vašeg automobila mogao bi potrajati jako dugo, te koštati vas mnogo živaca.Međutim, jedan prognozer vremena sa ‘WATE 6 News’ televizije iz Tennesseeja u SAD, pokazati će vam trik kako da riješite svoje probleme čarobnom tekućinom koju možete i sami napraviti od sastojaka koje već imate u svom domu.
Sve što vam je potrebno je plastična bočica s raspršivačemu u koju ćete staviti 2/3 alkohola, 1/3 vode, i jednu kašiku tečnosti za suđe.
Pogledajte u klipu:

kusturica