Džanan Musa se pohvalio svojim novim autom Range Roverom

Džanan Musa

Kao što je većini već poznato Džanan Musa je ove godine potpisao ugovor za Brooklyn Netse, gdje je izabran kao 29 pick na NBA draftu.

Kao što je to pisao Forbes, plate igrača koje dolaze u NBA zavise isključivo od pozicije na draftu. A s obzirom da je naš Džanan izabran kao 29 pick za četri sezone bi trebao zaraditi oko 9.3 miliona dolara. Međutim nedugo nakon što je počeo da igra za ekipu Netsa prebačen je u Razvojnu ligu i nastupa za ekipu Long Island Netsa.

Baš u sinoćnjem meču u utakmici između Westchestera i Long Island Netsa bh. košarkaš je uspio upisati 21 poen te 8 skokova i jednu asistenciju. Ali ipak je njegov tim savladan rezulattom 93:90. Najefikasniji kod poraženog tima je bio Pinson sa 22 poena. Dok je kod domaćeg tima najefikasniji bio Jenkins sa 25 poena. Long Island Netsima je ovo prvi poraz ove sezone.

Bh. košarkaš je na svom instagram profilu objavio i sliku svog novog automobila Range Rovera. Gdje se u opisu slike zahvalio kompaniji koja proizvodi ove automobile te izjavio da je ovaj automobil prelijepog izgleda.

Pred Džananom Musom je rada, truda i treninga kako bi uspio naći svoje mjesto u klubu koji to očekuje od njega, ali i on sam.