WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA
Da li je Edin Džeko ozbiljnije povrijeđen ? Da li je Edin Džeko ozbiljnije povrijeđen ?
Posljednjih nekoliko dana razne priče se vrte po web medijima. Povreda kapitena “Zmajeva” Edina Džeke okarakterisana je kao slabija povreda prije par dana. Međutim... Da li je Edin Džeko ozbiljnije povrijeđen ?

Posljednjih nekoliko dana razne priče se vrte po web medijima. Povreda kapitena “Zmajeva” Edina Džeke okarakterisana je kao slabija povreda prije par dana. Međutim danas dolazi do totalnog preokreta kako to pišu mediji i izgleda da je ipak riječ o nešto ozbiljnijoj povredi ovog bh. reprezentativca. Bilo kako bilo izgleda da bi Edin Džeko mogao otići na dužu pauzu zbog zadobijene povrede.

Kako su to ranije pisali italijanski sportski magazini. Naš kapiten je odradio detaljne pretrage i analize te bi trebao pauzirati od 7 do 10 dana. Ali danas se pojavljuju nove informacije te Edin Džeko neće nastupati narednih mjesec dana. Po svemu sudeći ako se ispostavi da su ove infromacije tačne, Roma bi mogla ostati bez glavnog napadača sljedećih 5 jako bitnih utakmica za taj klub.

Opet sa druge strane medicinski tim ovog sportskog kluba vjeruje kako će Edin uspjeti da se oporavi do utakmice protiv Juventusa. Ali su sigurni da neće igrati u utakmicama protiv Intera, Kaljarija i Viktorije Plzen. Nakon tih susreta ovaj klub očekuje susret sa Đenovom, a poslije toga slijedi i taj veliki meč protiv Juventusa.

Do povrede je došlo na treningu pred utakmicu. Ove vijesti su jako loše i za trenera koji bi ukoliko nastave sa lošim rezultatima mogao dobiti i otkaz. Ostaje nada da će se Edin uspjeti oporaviti prije velikog derbija protiv Stare dame. Osim našeg reprezentativca tu je i Stephan El Shaaray koji neće biti na terenu oko tri sedmice.

Sve ove informacije potresaju navijače Rome, jer u dosadašnjem toku sezone Roma ne ostvaruje neke velike rezultate i neophodni su joj novi bodovi.

 

 

kusturica