WEB PORTAL SA RAZNIM VIJESTIMA KAKO IZ SVIJETA TAKO I REGIONA

Tuzlak.ba je novi internet web mediji koji počinje sa radom u Septembru 2018 godine.
Sama ideja za ovaj portal se javila nešto ranije. A u pokušaj realizacije kreiranja i trenutnog ostvarenja smo se upustili uz rad i zalaganje sa očekivanjem pozitivnih rezultata.

Tuzlak.ba je još uvijek jako mlad web medij i trenutno ne ostavlja veliki utisak. Mada zvučno ime, trud, rad i zalaganje će ostaviti svoje ime u budućnosti. Tako da se lično nadamo većem uspjehu. Ovaj portal ne može nazad. Krenuli smo od 0 i idemo samo naprijed.

Marketing

Marketing je neizostavni dio većine web medija tako da ne isključujemo tu opciju u budućnosti. Trenutno ne razmišljamo o tome jer smo u početnoj fazi rasta. Prioritet reklamnih banera na našoj stranici će biti reklamiranje domaćih proizvođača i usluga. Dogovor oko reklamnih troškova klijenti će moći dogovoriti preko stranice Kontakt. Gdje će se nalaziti određeni kontakt podaci.

Društvene mreže

Živimo u vremenu društvenih mreža te shvatamo da su one neizostavan dio kada je riječ o prenošenju vijesti. Trenutno posjedujemo samo Facebook stranicu, ali u budućnosti planiramo kreirati i Instagram profil.